NA KONTAKTONI

Me poshte mund te gjeni me shume informacion per kanalet tona te komunikimit.

Adresa

   Rruga Ali Beshiri,  Tirane

Telefon

  +355682054530

KENI NJE PYETJE OSE NDONJE PAQARTESI?

Per cdo informacion ju lutem mbushni formen me poshte, dhe shume shpejt do ju pergjigjemi ne email-in tuaj!